2017 Calendar // Kalendář

A new Heartcore by Jano calendar for the year 2017 as a remembrance of #THE100DAYPROJECT byuable on the HEARTCORE by Jano PAPER profile on fler. The chosen photos show my creative work in different fields. //

kalendar-by-jano

Autorský kalendář kalendář HEARTCORE by Jano Vás radostně provede rokem 2017.

Tento kalendář je vzpomínkou na období, kdy jsem tvořila na zvolené téma 100 po sobě jdoucích dnů, bez vynechání jediného. A to v rámci  #THE100DAYPROJECT.  Každý den jsem realizovala ruční vytrhání jednoho papírového srdíčka. Následně jsem vytvořila aranž s událostí daného dne, která mě potěšila a zaznamenala ji. Tento projekt mi pomohl přiblížit výtvarný koncept HEARTCORE by Jano. Více se o projektu dočtete v blogu.

V kalendáři se věnuji dnům, které se dotýkají některých z mých tvůrčích aktivit.

Na vstupní straně je zaznamenáno všech 100 dnů. Leden zdobí detail glazovaného povrchu mého talíře, únor pak potisk na polštáři na základě autorské akrylové malby, který můžete najít v profilu Peinture, březen krášlí magnolie z mé malba na zdi, duben je měsícem v říši divů s pastelovou ilustrací Alenky, v květnu v květináči před mým keramickým objektem rozkvetla levandule, červen je plný malých dárkových srdíček z keramiky, červenec je věnován překrásnému výhledu v Novohradských horách zachyceného aquarelovými barvami, srpen…hurá k moři v námořnickém tričku, v září začínají kurzy v Dílně Matilda, kde vedu kurzy modelování, v říjnu oceníme teplý čaj, listopad láká do polštářů a prosinec je plný sdílení a provází ho celá kolekce vytrhaných srdíček.

dsc00017u

… a nakonec poděkování mé kamarádce, výtvarnici Veronice Biskupové, která mě přesvědčila, abych se také zapojila do projektu 100 dnů a bez jejíž pomoci by nevznikl ani tento web.

100-veru-by-jano-iii