100 days Iceland // 100 dnů Island

(English below) Letošní #the100dayproject mě zastihl na Islandu a stal se mým spojením se sebou, s mým vlastním vnitřním světem a komunikačním kanálem mezi mnou a krásou této země i mnou a mými přáteli.

 

 

Vybavena pouze tužovými fixy jsem objevila nový minimalistický vyjadřovací prostředek. Zaznamenávala jsem drobné změny v přírodě i její neměnnost, grafické detaily i skryté tvary. Vytvořila jsem tak malý obrazový deník.

 

Vše je zdokumentováno na Instagramu na mém profilu janajano.art pod #100daysicelandbyjano, kde máte možnost porovnat realitu zachycenou na fotografii a můj vlastní pohled.

 

 

I was in Iceland during #the100dayproject this year. It became my connection with myself … my inner world and also the communication chanel between me and the land beauty and me and my friends as well.

 

 

I had just ink pens with me and found a new minimalistic way to express. I have recorded little changes around me and also everlasting nature, graphic detailes and hidden shapes. I have made a kind of picture diary.  You will find everything on my  Instagram profile janajano.art with the #100daysicelandbyjano where you can see the photos comparing my point of view.